четвъртък, 25 април 2019 г.

Сардиния

Когато за първи път пуснахме изображение на това място, получихме доста точни догадки от нашата общност, като един човек предполагаше в рамките на 2 километра от мястото, където е било взето. За какво точно говорим?Ние сме развълнувани да обявим, че островът Сардиния ще бъде добавен в предстоящата актуализация 1.35 като безплатно допълнение за разширяването на картата Italia за Euro Truck Simulator 2.Сардиния е вторият по големина остров в Средиземно море, което означава, че трябва да вземете ферибот до пристанището на Каляри от Неапол или Палермо, за да стигнете до там.

На острова ще намерите три нови града - Каляри, Олбия и Сасари, където ще намерите известната църква Санта Мария на Бетелем и няколко по-малки села, скрити сред лозя и маслинови дървета.

Както при повечето острови, няма да намерите там магистрали, а много по-малки селски пътища. Така че, ако се наслаждавате на шофиране по извити пътища с криволичещи изкачвания и красиви крайбрежни гледки, има шанс да преместите фирмата си в тази средиземноморска перла.Очаквайте още новини за това, което идва с актуализацията 1.35!

Източник: https://blog.scssoft.com/2019/04/sardinia.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар