вторник, 3 декември 2019 г.

Euro Truck Simulator 2 Актуализация 1.36

Пътят към Черно море се приближава бързо, така че е време да затворите Beta и да преминете към следващото най-добро нещо! Euro Truck Simulator 2 Update 1.36 е вече факт!


Както винаги, бихме искали да благодарим на всеки един от вас за цялата ви помощ при вашите доклади за грешки, мнения и обща обратна връзка по време на Public Beta. Този път актуализацията носи вероятно най-голямата промяна в системата, която някога сме внедрявали, заедно с някои приятни функции.

Основната характеристика е надграждането до DirectX 11, което позволи пълното премахване на поддръжката за DirectX 9 и всичките  ограничения. Въпреки че тук и там може да се наложи малко да се оправи, общата обратна връзка е много положителна (увеличение на FPS, по-плавен геймплей, по-добро LOD поведение на дълги разстояния), както се надявахме, тъй като изброените минимални изисквания за Windows вече поддържат DX11.

И за да подправим нещата малко (тъй като „невидимите“ промени не са толкова ценени, колкото трябва да бъдат), има две по-големи функции и редица по-малки.

Корсика, красив остров в Средиземноморието, вече е на разположение на всички съществуващи и бъдещи собственици на Vive la France-разширяване на картата като безплатна добавка.

Обходът също идва в Euro Truck Simulator 2 след дълъг период на тестване в американския му близнак. Кажете ни дали всичко е наред, както е, или какви корекции бихте искали да направим още.



Промени

Карта:
Корсика (Vive la France! DLC)

ХАРАКТЕРИСТИКА
Нови автомобили AI
Шофьори / камиони / ремарке, видими на карти на мениджъра
DX11 пълна поддръжка (DX9 премахнат)
Въвеждане на китайски и други нелатински символи (IME)
Подобрения срещу мащабиране (SMAA)


Източник: http://gestyy.com/w6oUjM

Няма коментари:

Публикуване на коментар