вторник, 25 юни 2019 г.

Път към Черно море: Гранични преминавания

В по-голямата част от Европа ще откриете, че повечето държави споделят отворени между държавни граници като част от Шенгенското споразумение. Това позволява свободен поток от хора и по-лесен обмен на стоки между нации, което прави тези пътувания на дълги разстояния малко по-лесни; въпреки това влизането на Балканите от Унгария в Румъния е много по-строго.


След нашата първа итерация на граничните пунктове извън Шенгенското пространство на ЕС отвъд Балтийско море, нашите екипи направиха подобрения, за да създадат по-функционираща граница за нашите играчи.

В предстоящото ни разширяване на картата ще намерите два гранични пункта между Унгария и Румъния, три между Румъния и България и две от най-големите и най-сложни преминавания между България и Турция.

Тези граници представляват първото ни осъществяване на създаването на по-реалистичен граничен опит, който е създаден с помощта на уникални активи и с въведени нови процедури; с планове за по-нататъшното им развитие с бъдещо развитие и разширяване.



Източник: http://festyy.com/w2rPL7

Няма коментари:

Публикуване на коментар