сряда, 5 юни 2019 г.

Euro Truck Simulator Update 1.35

Щастливи сме да обявим, че след като прекарахме известно време във вътрешното тестване, експерименталната бета и публичната бета версия, Euro Truck Simulator 2 Update 1.35 вече е готова за всички любители на камионите!



Както вече казахме, тази актуализация е наистина огромна, затова бихме искали да благодарим на всички, които ни помогнаха да я тестваме. Поради размера си, няма да опишем отново всички подробности (прочетете статията Public Beta, моля).
Вместо това искаме да отговорим на някои въпроси относно новата функция, добавена само преди няколко дни; GPS гласова навигация. Както и при много други функции, моля, помислете, че това е началната фаза. Засега можете да избирате от 9 различни езикови опции (английски, френски, италиански, немски, испански, руски, полски, турски и китайски), но в бъдеще планираме да добавим още, в допълнение към други подобрения. Бета-обратната връзка, която получихме досега, е наистина положителна, но не се притеснявайте да добавите свои собствени на нашия форум. Вашето мнение е важно за нас!А за тези, които харесват кратките видеоклипове, ето нашите за тази актуализация, съдържаща нови неща!

За да се насладите на актуализацията 1.35, уверете се, че  сте се отказали от всички бета версии  и вашата игра ще бъде автоматично актуализирана в Steam.

За наследство не-Steam издание на ETS2, актуализацията трябва да бъде готов след няколко дни.Някои модове обаче все още не са направени  за тази актуализация и може да се получат крашове. Така че не забравяйте, че винаги можете да останете на 1.34 или още по-стар версия. Начинът за достъп и избор на тях е: Steam client → LIBRARY → Кликнете с десния бутон на Euro Truck Simulator 2 → Свойства → Раздел Betas → изберете желаната версия.

ПРОМЕНИ:

Карта:
Подобрения в Германия, етап 2
Нови френски пътища: A10-A6 (Vive la France! DLC) и A6-N44
Остров Сардиния (Italia DLC)
Подобрения в скандинавските  пътни знаци (Скандинавия DLC)
Нови специални транспортни маршрути (различни DLC)

ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА:
Закупуване на контейнерни ремаркета
Закупуване на ремаркета за превоз на дърва
Двойни ремаркета в Германия и Холандия
Krone Boxliner за 40ft или 2x20ft контейнери (Krone DLC)
Закупуване на ремаркета Schwarzmüller (Schwarzmüller DLC)
Персонализирайте  закупените ремаркета без посещение в сервиз
Настройките на чистачките са подобрени

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Гласова навигация
Външни доставки със собствени ремаркета изисква профил в сайта WoTR
Закупуване на гаражи онлайн
Спешно зареждане с гориво
Поддръжка на Tobii eye tracker
Razer Chroma поддръжка
Нови опции за стабилизиране на камиона и ремаркето
Бърза работа за вашите шофьори
Нови шофьори
Поддръжка на DX11 

Статията за бетата http://festyy.com/w1TWWp
Източник: http://festyy.com/w1TWPV

Няма коментари:

Публикуване на коментар