петък, 7 юни 2019 г.

Черно Море България

 След пускането на 1.35 Update за ETS2, нека да продължим да се търкаляме като говорим за пътя към Черно море. Напред в нашия списък с профили на страни е  България.


България е средна славянска страна (110 994 кв. Км), граничеща с Черно море на изток и Турция на юг. Разположението му на кръстопътя на Европа и Азия го е накарало да служи като площадка за многобройни културни и стратегически промени през последните векове и хилядолетия. Като родно място на кирилицата в 9-ти век, тя е била също част от византийската и османската империя, а след това и от източния блок, оглавявана от Съветския съюз, преди окончателно да стане независима парламентарна република през 1991 г. Мощите на това сливане на култури   продължава и може да се види в цялата страна, докато карате по криволичещите си селски пътища, оживените градове и спокойните крайбрежни пътища.

 Ние можем  да ви покажем много повече през идните месеци, ето една колекция от няколко скрийншота, които са в процес на разработване, за да раздразни апетита ви; този път с някои селски местности и архитектура от съветската епоха.




Източник: http://gestyy.com/w1Oxk9

Няма коментари:

Публикуване на коментар