четвъртък, 2 май 2019 г.

Светофарите на САЩ

Вероятно сте забелязали, че по време на последните няколко патча, светофарите в American Truck Simulator са имали някакви значителни промени. От миналата година нашият изследователски отдел започна работа по този проект, но имаше няколко въпроса, които трябваше да преодолеем. Един от основните проблеми беше да се намери система за американските светофари в нашата игра, тъй като има много разлики във всяка държава, регион и град. MUTCD определя насоките за цяла САЩ, но тъй като всяка държава може да я коригира, предополагаме че виждате къде е проблемът. Ние се съгласихме да направим компромис и да изберем най-често използваните (което означава 50% + покритие) да бъдат направени и внедрени в нашата игра.

Един (не) очакван резултат е, че чрез масово подменяне на старите светлини, почти всички кръстовища и пресечки в American Truck Simulator са повредени. Светлините, които се сблъскват с други обекти, знаци и табелки с имена на улици, също са се преместили на доста забавни места ... добри времена (особено за нашите дизайнери на карти, които трябваше да поправят тази каша).


Но в крайна сметка успяхме да преодолеем тези проблеми и с актуализация 1.35 всяка държава (CA, NV, AZ, NM, OR и предстоящата WA) ще има реални уникални светофари. Това означава, че сега можете да се насладите на още по-автентични пътища, като вече има повече възможности за  бъдещи допълнения, като например мигащата жълта стрелка.


Източник: http://ceesty.com/wMbiaq

Няма коментари:

Публикуване на коментар