петък, 10 май 2019 г.

Път към Черно море

Докъде водят тези нови пътища? Това е въпросът, който много от вас в общността са спекулирали през последните няколко месеца, а днес сме развълнувани да обявим нашата следваща карта за разширяване на Euro Truck Simulator 2 - път към Черно море.

Щастливи сме да потвърдим, че това ново допълнение ще доведе страните от Румъния, България и европейската част на Турция (Тракия) до ETS2.
От малките села, намиращи се в провинцията, до големия оживен град Истанбул, тези три страни са богати с история, уникална архитектура и забележителности като замъка "Дракула", намиращ се в Румъния. Всички тези, неща които ще видите в пътуванията си по Черно море.
Точно толкова впечатляващо, колкото и изкуствените структури, построени в тези страни, са околните природни пейзажи. Много от вашите пътувания могат да ви отведат през гори, крайбрежни пътища или планински вериги, като тези, които се намират в Трансилвания, които създават живописно шофиране за всеки пътник.
Кога ще можете да проучите тези нови пътища за себе си? Очакваме тази карта да бъде пусната в края на тази година.

Не можем да изчакаме да споделим повече с вас чрез предстоящи публикации в блога и по нашите канали за социални медии. Междувременно, защо да не добавите Пътя към Черно море към Вашия Steam Wishlist?








Източник: http://bit.ly/2HbuJWu
Линк към Steam: http://bit.ly/2vSVGZH

Няма коментари:

Публикуване на коментар