вторник, 14 май 2019 г.

Euro Truck Simulator 2 Актуализация 1.35 Отворена бета

С броя на публикациите в блоговете, които съдържат новини от предстоящата актуализация, можете да видите колко голяма ще е тя. И сега можете да го изпитате сами - в 1.35 Open Beta!


Едва ли има част от нашата игра, която да не е получила ново допълнение или функция в тази актуализация, така че нека да преминем през тях, започвайки с развитието на картата.



Сардиния е една от двете големи карти, които 1.35 носи. Повечето от онези, които ни помогнаха, като влязохме в експерименталната бета, бяха развълнувани от това, колко много нашите дизайнери на карти успяха да стигнат до такъв малък остров. Сардиния е вторият по големина остров в Средиземно море, така че има достатъчно място за впечатляващи пейзажи и крайбрежни пътища.



Друг огромен регион, който е получил мащабен ремонт, е част от нашето освежаване в Германия. Има над 2000 километра в игра на нови и реконструирани пътища, две напълно нови магистрали, актуализирани бензиностанции, нови забележителности и много други - вижте нашата специална статия!

Освен това добавихме още два нови пътя във Франция (един в основната игра и един в разширяването на картата Vive La France), подобрена система за знаци в Скандинавия и няколко специални транспортни работни места по цялата карта, включително региони в рамките на Отвъд Балтийско море!

Санкт Петербург до Санкт Петербург (отвъд Балтийско море)
Пори до Хелзинки (отвъд Балтийско море)
Тулуза до Монпелие (Viva la France!)
Верона до Парма (Италия)
Оденсе до Хиртсхалс (Скандинавия)
Краков до Банска Бистрица (Going East!)
Плимут до Дувър (базова игра)

Само ремаркетата  биха били достатъчно съдържание, за да направят самостоятелна актуализация, но те също достигат до 1.35. Разширяващата се кутия на Krone, ремаркета Schwarzmüller (хладилни, бризентови и варианти на дървени трупи), SCS контейнери и ремаркета за дърводобив вече са готови да станат част от вашия флот! Ще видите и ремаркета Schwarzmüller на камиони в трафика.Както и при American Truck Simulator, новите функции включват настройка на ремарке (разширяващи се ремаркета, плъзгащи тандеми), нови настройки на чистачките и възможност за копиране на конфигурации на камион / ремарке. А за любителите на знака "Дълго превозно средство" вече са разрешени двойни ремаркета в Холандия и Германия!

Други нови общи функции включват възможността за използване на вашите собствени ремаркета за външни договори (работни места в World of Trucks) и експерименталната поддръжка за DX11. Имайте предвид, че макар да има дискусии за ползите от ефективността на DX11, това остава експериментална функция. Амбицията е в момента просто да достигнем черта / визуален паритет с DirectX 9 и OpenGL визуализатори, преди да можем да продължим с нови визуални характеристики. Той все още е в процес на разработване; така че,  сме благодарни за вашето мнение, използвайте го само на свой собствен риск.

Други по-малки подобрения включват някои от вашите предложения в списъка с желания на нашия форум. Има значителен брой нови шофьори, които можете да наемете за вашата компания, локализиран дисплей с двойна езикова карта и опция за закупуване на гаражи онлайн, без да е необходимо градът да бъде открит.


Промени: 
Карта:
Подобрения в Германия, част 2 (базова игра)
Нови френски пътища: A10-A6 (Viva La France DLC) и A6-N44 (базова игра)
Остров Сардиния (Italia DLC)
Подобрения в скандинавските знаци (Скандинавия DLC)
Нови специални транспортни маршрути (различни DLC)

ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА:

Собствени ремаркета (контенейри)
Конфигурациите на камиони / ремаркета могат да бъдат копирани с други камиони от вашата фирма
Подобрения в настройката на чистачките
Собствени ремаркета за дърводобив
Двойни ремаркета в Германия и Холандия

ХАРАКТЕРИСТИКА:
Собствени ремаркета, използвани във външни договори (WoTR)
Онлайн покупка на гараж
Опция за спешно зареждане с гориво
Поддръжка на Tobii eye tracker
Поддръжка на Razer Chroma (RGB)
Нови възможности: стабилност на камиона, твърдост на окачването
Кабинното окачване е преработено
Експериментална поддръжка за DX11 (само за конфигуриране, r_device "dx11")

Източник: http://corneey.com/wMXqgY

Няма коментари:

Публикуване на коментар