неделя, 12 май 2019 г.

Euro Truck Simulator 2 минава през Трансилвания до Черно море

Статия на сайта Rock Paper Shotgun

Дайте му още няколко години, а Euro Truck Simulator 2 и американският му братовчед ще са картографирали повечето от пътищата по света. Следващият списък на SCS Software е пътят към разширяването на Черно море, добавяйки маршрута към Турция през Румъния и България към Euro Truck Sim 2. Докато през нощта пътуването през Карпатите и нощувката в Трансилвания може да звучи вълнуващо, намаляващите маржове на печалба доказват, че светът е единственият вампир, който е от значение. Новите пътища ще бъдат отворени по-късно тази година и можете да погледнете пейзажа във видеото по-долу.


Има много екологично разнообразие на този нов маршрут, който изглежда обхваща голяма част от Румъния (включително градове като Букурещ), България и надолу през Тракия чак до Истанбул. Плътни горски пътища и планински пътеки, чак до стари селски алеи през полета и разбира се постоянно променящата се архитектура. Това е следващото най-добро нещо за мащабно общоевропейско пътуване, макар и без радостите на вземане на проби от храната по пътя. И все пак, може да има шанс да спре в София по пътя през България, и да прогони офисите на Ubisoft там.
Любопитен съм дали следващото разширение след това (и без съмнение ще бъде такова - това е по-неизбежно от топлинната смърт на Вселената) ще продължи този път и ще ни отведе през Турция и в средата на изток. Проучването на останалата част от Гърция също би било интересно - отново, страхотно място за гледане, но не мога да помогна, но искам да отида там за храна. Разбира се, всичко, което самите SCS не правят, ще бъде направено като мод.Няма никаква твърда дата за излизане на Road To The Black Sea, но то трябва да бъде излязло тази година и вероятно ще струва £ 13.49 / € 17.99 / $ 17.99, същите като последните няколко разширения на картата за Euro Truck Simulator 2. 

АВТОР : Dominic Tarason
Линк към статията: http://ceesty.com/wMJO3e


Няма коментари:

Публикуване на коментар