четвъртък, 10 октомври 2019 г.

Актуализация 1.36 Open Beta American Truck Simulator

Тъй като ние не говорихме много за тази актуализация, освен на вчерашния стрийм.Предполагаме, че това е  загадка за повечето от вас - така че нека да разгледаме новите неща преди вас. Изпробвайте актуализацията  1.36  Open Beta за American Truck Simulator!

Първо важно нещо - избягвайте тази Beta, ако планирате да изпълнявате  повече доставки в Pink Ribbon Event - то не се поддържа на 1.36 и няма да можете да се върнете към някоя по-стара версия на играта с профил, променен от версия 1.36 на играта. Има основни промени, включително различна версия за запазване - така че архивирайте профилите, които искате да запазите (направете ръчно архивиране, само за да сте сигурни), като използвате 1,35 или по-стари версии.Голям фокус на актуализацията е върху DirectX 11 (11.1 за да бъдем точни). Решихме да  се  откажем от поддръжката на DirectX 9 с цел по-бързо и лесно развитие. Така че от Update 1.36 нататък нашите игри няма да са съвместими със системи, работещи на DirectX 9.


Докато 1.36 не е точно „натъпкан“ с новото съдържание, - той служи главно за прехода  към промяната в DirectX и като „кръпка за съвместимост“ за предстоящото  DLC - не бихме могли да помогнем, освен да се натъкнем и на някои нови играчки :) 
Те включват ремарке  бункер за зърно и ремарке за насипни фуражи 


И за да имаме някаква "нова" почва за управление, ремонтирахме два града в основната игра - Flagstaff в Аризона и Santa Cruz в Калифорния, които  получават подобрение в публикуваните ограничения на скоростта. Орегон и Ню Мексико също се възползват от последното, в допълнение към други общи подобрения.

Има и доста други интересни функции! Започвайки от тази актуализация, ще можете да видите вашите шофьори, камиони и ремаркета на картата. (многогодишен артикул в списъка с желания е изпълнен, а дори още не е Коледа!). Ние също добавяме китайски (и други не латински) знаци, иначе известни като IME, което би трябвало да улесни живота на част от нашата общност

Не на последно място, ние подобрихме Anti-Aliasing и добавихме навигационни пинчета   които ще ви позволят да задавате места, които искате да избегнете в своя GPS маршрут.


ПРОМЕНИ:

КАРТА:

1Санта Круз (Калифорния) реновиране.
2Презареждане на Флагстаф (AZ).
3Подобрения на ограничението на скоростта в Калифорния.
4Ограничението на скоростта на Орегон и Ню Мексико и общи подобрения на знаците

ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА:

1Ремарке  бункер за зърно
2Ремарке за насипно захранване (собствено)

ХАРАКТЕРИСТИКА

1Пинчета за GPS навигация
2Наетите шофьори и камиони се виждат на картата
3Пълна поддръжка на DirectX 11 (премахната DirectX 9
4Въвеждане на китайски и други нелатински символи (IME)
5 Нови зареждащи екрани.


Източник: http://ceesty.com/w45g00

Няма коментари:

Публикуване на коментар