вторник, 1 октомври 2019 г.

Благотворително събитие с розова лента ( Рак на гърдата)

Розовите лентички  и цветното розово като цяло се наблюдават най-често по време на (Международния) месец на осведоменост за рака на гърдата, годишната здравна кампания, организирана всеки  октомври от големите благотворителни организации за рак на гърдата, за да се повиши информираността и да се наберат средства за борба с болестта.
Вдъхновени от производители на камиони и камиони от цял свят, този октомври с гордост се присъединяваме към кампанията за информираност за рак на гърдата в розова лента! Молим общността да се присъедини към нас в подкрепа на тази страхотна кауза, като доставя стоки от розови лентички в цяла Европа и САЩ в нашето международно събитие „Благотворителна розова лента“.





За да помогнем за разпространението на каузата, ние създадохме нашия собствен  розово благотворителен пакет DLC Pink Ribbon за това събитие. Ние ще даряваме 100% от постъпленията от благотворителния пакет на Pink Ribbon DLC на реномирани благотворителни организации за изследване на рака на гърдата като се започне от Фондацията за изследване на рака на гърдата и Алианса на жените с рак на гърдата. Надяваме се, че списъкът на благотворителните организации, за които допринасяме, ще нараства, тъй като с течение на времето ще  събираме повече пари.

Очакваме с нетърпение да видим вашите  снимки и видеоклипове, подкрепящи това специално благотворително събитие. По какъвто и начин да участвате, не забравяйте да ни отбележите и използвайте hashtag #PinkMyTruck в нашите социални медийни платформи (Twitter, Instagram, Facebook)


Правила:

1  Използвайки външни договори, в Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator или и двете игри

2  Профил свързан с WOTR

3  В общата статистика трябва да станат 1 милион доставки за да бъде евента изпълнен.

4  Всеки трябва да направи 12 доставки без значение от разстояние и градове 

5   Събитието ще приключи в неделя на 20 октомври в 23:59 UTC.


Награди: 

Лична цел: Индивидуалните вноски на играчи от 12 или повече доставки на стоки от Pink Ribbon ще ви възнаградят с лично постижение на World of Trucks и уникален чифт релефни висящи боксерски ръкавици с розово-лента като елемент от инвентара на Steam за Euro Truck Simulator 2 и American Truck Simulator.

След като бъде постигната целта на общността от 1 000 000 доставки на стоки с лента Pink и ако също сте постигнали личната си цел, вие също ще получите атрактивен чифт висящи стилове с розово-лентови печеливши зарове като елемент от инвентара на Steam за Euro Truck Simulator 2 и American Truck Simulator.

Източник: http://corneey.com/w4KeU4

Няма коментари:

Публикуване на коментар