събота, 26 октомври 2019 г.

Юта: Град Солт Лейк

Пътуването през Юта не е само  скали и пустини, шофирайки на север от щата, ще попаднете на по-населените градове, включително оживения мегаполис Солт Лейк Сити, който служи като основен център за индустрията, бизнеса и транспорта.



Столицата на Юта е решаваща точка в пътната инфраструктура на държавата, тъй като свързва междусистемните I-15 и I-80 непосредствено до центъра на града. Тъй като много от вас ще шофират по тези маршрути, препоръчваме да намалите скоростта само малко, за да хвърлите поглед върху красивия силует на града.



Подобно на много градове в САЩ, и този  е построен по мрежова система, която създава тези красиви дълги улици, позволяващи на шофьорите да виждат право в сърцето на града и извън него. От извисяващи се офис сгради до религиозния храм на Солт Лейк Сити, ще откриете, че градът е много жив.





По време на пътуванията си също ще намерите много различни и може би изненадващи места около града. От водни паркове до големите солени езера, които са дали името на столицата. Не забравяйте да добавите Юта за American Truck Simulator в списъка си с желания в Steam, за да бъдете първият.

ИЗТОЧНИК: http://festyy.com/w5c0Qm

Няма коментари:

Публикуване на коментар