сряда, 16 октомври 2019 г.

Euro Truck Simulator 2 Update 1.36 публична бета

Тъй като всички бяхме заети със събитието  Pink Ribbon, някои от вас може да не са очаквали приближаващата актуализация. Тя носи някои нови неща, но основната причина е DirectX промяна и подготовка за разширяването на пътя към Черно море.

ВНИМАНИЕ!!!  - избягвайте тази Beta, ако планирате да завършите повече доставки за събитието с Pink Ribbon - то не се поддържа на 1.36 и няма да можете да се върнете към всяка по-стара версия на играта с променен профил от 1,36 версията на играта. Има основни промени, включително различна версия за запазване, така че архивирайте профилите, които искате да запазите (направете ръчно архивиране, само за да сте сигурни), като използвате 1,35 или по-стари версии.
Голям фокус на актуализацията е върху DirectX 11 (11.1 за да бъдем точни). Решихме да откажем поддръжката за DirectX 9 с цел по-бързо и лесно развитие. Така че от Update 1.36 нататък нашите игри няма да са съвместими със системи, работещи на DirectX 9.


Въпреки това, 1,36 не се отнася само до промени в системата, тъй като има и някои новости. Първото парче от основните новини е наскоро обявеният остров Корсика, който идва като безплатно допълнение към Vive la France!  До него може да се стигне с ферибот или от Марсилия във Франция, или от Сасари на Сардиния.


Второто основно допълнение е добавянето на отклонения към играта. Тази функция е обичана и ненавиждана от играчите на American Truck Simulator, вероятно заради нейната непредсказуемост. Всеки момент вашето  време  за пътуване  може да изчезне, като срещнете знак за затваряне на пътя или ченге, което ви маха от магистралата. Тази несигурност е това, което искаме в нашите игри, тъй като досега тя се оказа крайно предсказуема. Искаме да се налага да импровизирате от време на време (някакъв стрес, за да усетите нещата, нали?) Точно както  правят истинските шофьори. Но основната цел е да се забавлявате, така че за тези, които не харесват тази функция, има плъзгач за увеличаване / намаляване на честотата на заобикаляне (с възможност за напълно изключване).

И за да изпълните повече желания, 1.36 ви предлага възможността да видите вашите водачи, камиони и ремаркета на картата във фирмения мениджър (и само тази карта). Освен това, на ваше разположение ще имате и пинчета за избягване, които ви позволяват да задавате места, през които не искате да преминавате на вашия GPS.

На всичкото отгоре има редица по-малки допълнения като някои нови AI превозни средства, подобрения на Aliasing, китайски и други нелатински символи (известни като IME) и някои промени в поддръжката на модове.


                                                       ПРОМЕНИ!!
КАРТА
Остров Корсика(изисква Vive la France! DLC)


Характеристики
Нови превозни средства в трафика
Вашите шофьори,камиони и ремаркета са видими на картата
Пълна поддръжка на DX11 (DX9 е премахната)
Китайски и други нелатински символи (известни като IME)

Ако искате да пробвате бетата начина е следният: Отваряте Steam,цъкате с десен бутон върху играта,от падащото меню избирате свойства. Следващата стъпка е към бети и избирате 1.36 публична бета от менюто!

ИЗТОЧНИК: http://festyy.com/w5egPt


Няма коментари:

Публикуване на коментар